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the arabesque table ; contemporary recipes from the arab world

Reem Kassis (Auteur)
Note moyenne:

Résumé

A one-of-a-kind collection of original contemporary recipes from across the Arab world from acclaimed author Reem Kassis.

The Arabesque Table takes inspiration from the traditional food of the Arab world, weaving Reem Kassis's cultural knowledge with her contemporary interpretations of an ancient, remarkably diverse cuisine. She opens up the world of Arabic cooking today, presenting a mosaic of 130 delicious, accessible home recipes - from simple salads to flavorful mains and fragrant desserts. Organized by primary ingredient, her narratives formed by her experiences and ... Lire la suite
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Biographie

Reem Kassis est cuisiniÚre et auteure. Son amour de la cuisine lui a été légué par sa famille, connue pour ses générations de cuisiniÚres. DÚs son plus jeune âge, elle a passé ses week-ends dans les cuisines de ses grand-mÚres, de sa mÚre et de ses tantes, à observer, à apprendre et à emmagasiner tout ce qu'il fallait savoir sur la cuisine palestinienne.

Tout en préservant le goût des plats traditionnels, les recettes, adaptées à la vie moderne, deviennent trÚs faciles à préparer chez soi, même si l'on manque de temps ou de pratique.

Caractéristiques

Caractéristiques
Date Parution01/04/2021
EAN9781838662516
Nb. de Pages256
EditeurPhaidon Press
Caractéristiques
Poids1202 g
PrésentationGrand format
Dimensions24,6 cm x 18,9 cm x 2,8 cm
Détail

A one-of-a-kind collection of original contemporary recipes from across the Arab world from acclaimed author Reem Kassis.

The Arabesque Table takes inspiration from the traditional food of the Arab world, weaving Reem Kassis's cultural knowledge with her contemporary interpretations of an ancient, remarkably diverse cuisine. She opens up the world of Arabic cooking today, presenting a mosaic of 130 delicious, accessible home recipes - from simple salads to flavorful mains and fragrant desserts. Organized by primary ingredient, her narratives formed by her experiences and influences bring the dishes to life, as does the book's vivid photography.
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