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Japan, the vegetarian cookbook

Nancy Singleton Hachisu (Auteur)
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Résumé

From the author of global bestseller Japan: The Cookbook, more than 250 delicious, healthy vegetarian recipes for home cooks.

In this collection of new recipes, Nancy Singleton Hachisu, the most authoritative voice in Japanese home cooking today, showcases Japanese vegetarian dishes, bringing the exquisite flavors of the nation's elegant cuisine to those who follow a plant-based diet or want to lower the amount of fish and meat they eat.

Recipes are divided by cooking style - dressed, vinegared, deep-fried, simmered, steamed, stir-fried, grilled, ... Lire la suite
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Biographie

Nancy Singleton Hachisu et sa famille vivent dans une ferme au Japon. Elle est l'auteure de deux ouvrages nommés aux James Beard Awards :
Japon : La Cuisine à la ferme et Preserving the Japanese Way . Originaire de Californie, elle vit au pays du Soleil levant depuis trente ans et fait figure de référence dans le domaine de la gastronomie nipponne, à la fois au Japon et aux États-Unis.

Caractéristiques

Caractéristiques
Date Parution27/04/2023
EAN9781838666279
Nb. de Pages368
EditeurPhaidon Press
Caractéristiques
Poids1408 g
PrésentationGrand format
Dimensions27,5 cm x 18,5 cm x 3,5 cm
Détail

From the author of global bestseller Japan: The Cookbook, more than 250 delicious, healthy vegetarian recipes for home cooks.

In this collection of new recipes, Nancy Singleton Hachisu, the most authoritative voice in Japanese home cooking today, showcases Japanese vegetarian dishes, bringing the exquisite flavors of the nation's elegant cuisine to those who follow a plant-based diet or want to lower the amount of fish and meat they eat.

Recipes are divided by cooking style - dressed, vinegared, deep-fried, simmered, steamed, stir-fried, grilled, pickled, and sweet - alongside which Hachisu shares her expert knowledge of the ingredients, culture, and traditions of this unique culinary style.
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