class
Profitez de 15% de réduction sur votre première commande ! Code promo: BIENVENUE

Japan the cookbook

Nancy Singleton Hachisu (Auteur)
Note moyenne:

Résumé

Japan's signature foods - sushi, ramen, tempura - are loved around the world. Now, the iconic and regional dishes of Japan's traditional cuisine are made available to home cooks with this authoritative collection from acclaimed food writer Nancy Singleton Hachisu. 400 recipes divided into 15 chapters by course explore every part of Japan with soups, noodles, pickles, one-pots, desserts, and many vegetable dishes in one stunning, impressive package. Lire la suite
650,00 DH
En stock
Livrable dans 2 à 3 jours

Biographie

Nancy Singleton Hachisu et sa famille vivent dans une ferme au Japon. Elle est l'auteure de deux ouvrages nommés aux James Beard Awards :

Japon : La Cuisine à la ferme et Preserving the Japanese Way . Originaire de Californie, elle vit au pays du Soleil levant depuis trente ans et fait figure de référence dans le domaine de la gastronomie nipponne, à la fois au Japon et aux États-Unis.

Caractéristiques

Caractéristiques
Date Parution03/05/2018
EAN9780714874746
Nb. de Pages464
EditeurPhaidon Press
Caractéristiques
Poids1684 g
PrésentationBeau-livre
Dimensions27,8 cm x 18,8 cm x 4,0 cm
Détail

Japan's signature foods - sushi, ramen, tempura - are loved around the world. Now, the iconic and regional dishes of Japan's traditional cuisine are made available to home cooks with this authoritative collection from acclaimed food writer Nancy Singleton Hachisu. 400 recipes divided into 15 chapters by course explore every part of Japan with soups, noodles, pickles, one-pots, desserts, and many vegetable dishes in one stunning, impressive package.
Avis libraires et clients

Note moyenne
0 notes
Donner une note