class
Profitez de 15% de réduction sur votre première commande ! Code promo: BIENVENUE

charcuterie, pâtés, terrines, savory pies : recipes and techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Ferrandi Paris (Auteur)
Note moyenne:

Résumé

Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques-make sausages, tie a roast with twine, debone fish, create puff pastry, pickle vegetables, decorate a pâté en croûte-explained in more than 200 step-by-step instructions.Prepare 70 traditional to innovative recipes-Country Pâté, Beef Wellington, Duck and Mushroom Terrine, Rabbit Terrine with Dried Fruit Chutney, Vegetarian Carrot Rillettes, Serrano Ham Croquettes, Spicy Cabbage and Herb Sausages, Salmon and Spinach Terrine-with dishes designed to be shared. Lire la suite
455,00 DH
En stock
Livrable dans 2 à 3 jours

Biographie

Créée en 1920, l'École Ferrandi, avait déjà pour vocation de former des jeunes qualifiés aux métiers de boucher, charcutier, cuisinier, boulanger et pâtissier. Cette école s'est développée en proposant des formations du CAP au BAC +5 à des élÚves français et étrangers avec des options prestigieuses comme le « Bachelor » ou encore des « Masterclass » dispensées par de grands chefs étoilés ou des MOF.

Caractéristiques

Caractéristiques
Date Parution09/11/2022
CollectionGuides Pratiques Flammarion
EAN9782080294678
Nb. de Pages288
Caractéristiques
EditeurFlammarion
Poids1654 g
PrésentationGrand format
Dimensions28,0 cm x 21,0 cm x 2,9 cm
Détail

Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques-make sausages, tie a roast with twine, debone fish, create puff pastry, pickle vegetables, decorate a pâté en croûte-explained in more than 200 step-by-step instructions.Prepare 70 traditional to innovative recipes-Country Pâté, Beef Wellington, Duck and Mushroom Terrine, Rabbit Terrine with Dried Fruit Chutney, Vegetarian Carrot Rillettes, Serrano Ham Croquettes, Spicy Cabbage and Herb Sausages, Salmon and Spinach Terrine-with dishes designed to be shared.
Avis libraires et clients

Note moyenne
0 notes
Donner une note