- The definitive book on tapas, with simple and authentic recipes for all the bestloved tapas dishes - Shows how tasty, versatile and appetizing tapas can be, the perfect food for sharing - Explains everything you need to know about this quintessentially Spanish way of eating, and the importance of tapas-bar culture in Spain - A new collection of over 250 recipes from Simone and Inés Ortega, introduced by José Andrés, the chef widely credited with bringing tapas to America Lire la suite
Inés Ortega, installée à Madrid, a publié plusieurs
livres de cuisine et elle a collaboré avec sa mère,
Simone, décédée en 2008, pour l'édition de
Espagne : Le Livre de cuisine et du Livre des tapas,
publiés chez Phaidon.
Simone Ortega, auteure de livres de recettes
pendant plus de 50 ans, fut l'autorité incontestée en
matière de cuisine traditionnelle espagnole. Elle a
également écrit des articles et des recettes pour un
grand nombre de revues et de journaux spécialisés.
Caractéristiques
Caractéristiques
Date Parution
15/06/2010
EAN
9780714856131
Nb. de Pages
392
Editeur
Phaidon Press
Caractéristiques
Poids
1378 g
Présentation
Grand format
Dimensions
27,0 cm x 18,0 cm x 3,4 cm
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Livre numérique
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Détail
- The definitive book on tapas, with simple and authentic recipes for all the bestloved tapas dishes - Shows how tasty, versatile and appetizing tapas can be, the perfect food for sharing - Explains everything you need to know about this quintessentially Spanish way of eating, and the importance of tapas-bar culture in Spain - A new collection of over 250 recipes from Simone and Inés Ortega, introduced by José Andrés, the chef widely credited with bringing tapas to America
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