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ode to the truffle

Pierre Cléry, Serge Desazars de montgailhard, Chanel Koehl, Yannick Alléno (Auteur)
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Résumé

"Once the quasi-Romanesque story of the relationship between men and truffles has been revealed, this book invites the reader to discover truffles in all their forms before sharing French top chefs'recipes and secrets to make the best use of all the flavours and subtleties of the strangely unusual mushrooms. This book received the Award for the «Best Truffle and Mushroom Book of the Year» ... Lire la suite
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Biographie

Chef triplement étoilé du Meurice, Yannick Alléno a été élu Chef de l'année 2009.
Ancien parachutiste à la Légion étrangÚre, Chanel Koehl a publié

plusieurs ouvrages de photographies parmi lesquels Chinon l'éternelle

aux éditions Anovi et Épinal l'imaginaire aux éditions Brumaire.

Caractéristiques

Caractéristiques
Date Parution16/10/2018
EAN9782813812056
Nb. de Pages208
EditeurEditions Sutton
Caractéristiques
Poids1200 g
PrésentationGrand format
Dimensions2,7 cm x 2,1 cm x 1,1 cm
Détail

"Once the quasi-Romanesque story of the relationship between men and truffles has been revealed, this book invites the reader to discover truffles in all their forms before sharing French top chefs'recipes and secrets to make the best use of all the flavours and subtleties of the strangely unusual mushrooms. This book received the Award for the «Best Truffle and Mushroom Book of the Year» in 2017 at the Gourmand World Cookbook Awards."
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