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Bocuse, a century of stories

Collectif (Auteur)
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Résumé

Since 1924, Paul Bocuse - Le Restaurant Gastronomique has been a gateway to the world. We are delighted to announce the upcoming release of the English version of «d'Auberge et d'histoire(s) - Bocuse depuis 1924» under the title: «Bocuse, A Century of Stories»!

Discover 100 never-before-seen photographs and immerse yourself in a multitude of anecdotes, recipes and moments captured alongside Vincent Leroux, Chefs Olivier Couvin, Gilles Reinhardt, Benoît Charvet and their teams. An adventure that continues today, thanks to these women and men who ... Lire la suite
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Biographie

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Caractéristiques

Caractéristiques
Date Parution09/07/2024
EAN9782955956045
Nb. de Pages492
EditeurBocuse Édition
Caractéristiques
Poids2700 g
PrésentationGrand format
Dimensions30,0 cm x 24,0 cm x 4,5 cm
Détail

Since 1924, Paul Bocuse - Le Restaurant Gastronomique has been a gateway to the world. We are delighted to announce the upcoming release of the English version of «d'Auberge et d'histoire(s) - Bocuse depuis 1924» under the title: «Bocuse, A Century of Stories»!

Discover 100 never-before-seen photographs and immerse yourself in a multitude of anecdotes, recipes and moments captured alongside Vincent Leroux, Chefs Olivier Couvin, Gilles Reinhardt, Benoît Charvet and their teams. An adventure that continues today, thanks to these women and men who continue the story initiated by Monsieur Paul and who contribute to the influence of French haute cuisine!

«Et voilà !»







Parce que le restaurant Paul Bocuse est une porte ouverte sur le monde depuis 1924, nous sommes ravis de vous annoncer la prochaine parution de la version anglaise de «d'Auberge et d'histoire(s) - Bocuse depuis 1924» sous le titre : «Bocuse, A Century of Stories» !

Découvrez 100 photographies inédites et plongez dans une multitude d'anecdotes, de recettes et de moments capturés aux côtés de Vincent Leroux, les Chefs Olivier Couvin, Gilles Reinhardt, Benoit Charvet et leurs équipes. Une aventure qui se poursuit aujourd'hui, grâce à ces femmes et ces hommes qui prolongent l'histoire initiée par Monsieur Paul et qui contribuent au rayonnement de la haute gastronomie française !
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